Yalaz Boya

"Egenin incisi Yalaz Boya"

Şirket Hakkında
Yalaz Boya 10.000 ton/yıl üretim kapasitesi ile müşteri ihtiyaçlarına uygun ürün tasarlanması ve üretilmesi ayrıcalığını tanımaktadır.Bu nedenle müşterilerinin ürünlerinden beklediği performansı değerlendirmekte, diğer şartlar değerlendirilerek en uygun ürünü tasarlamaktadır.
İstenilen ürünün zamanında, müşterinin istediği doğrultuda ve standartlar göz önünde bulundurularak üretilmesini ilke edinen Yalaz Boya üretimini bünyesindeki kimya mühendisleri kontrolünde deneyimli kimyager ve kadrosuyla sürdürmektedir...
Marka olmanın üretimden geçmekte olduğunun bilincinde olan Yalaz Boya gerekli tüm belgeleri ( TSE - MARKA TESCİL - İMALAT YETERLİLİK - İŞLETME BELGESİ - 1.SINIF GSM) bünyesinde bulundurmaktadır. ISO 9001:2000 standardının gerektirdiği sistemleri elinde bulunduran Yalaz Boya ürünlerini en önem verdiği AR - GE çalışmalarıyla günden güne geliştirmekte ve ürün yelpazesini genişletmektedir... Şu anda ki yıllık üretim kapasitesi 8.000 ton/yıl olmakta ve her geçen gün kapasitesini artırmaktadır.
Ürün Yelpazemiz;
*ALKiD ( Sentetik, Rapid)
*AKRiLiK
*SELÜLOZiK
*EPOXY
*METALiK
*FIRIN YAŞ BOYA
*HAMMERTON
*POLIÜRETAN
* MEVCUT Ürünler Astar - Arakat - Sonkat olmak üzere sınıflandırılmakta ve Yalaz Boyanın geniş ürün yelpazesinde bulunmaktadır..
Yalaz Boya
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yalaz Boya
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Boya
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Boya
Yetkili Kişi: Mustafa Yalaz
Adres: 1422/1 Sokak No:1 Hur. San. Sİt. Doğanlar Bornova
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4792635
Faks: (232) - 4795613
Web Sitesi: www.yalazboya.com.tr
Ürünleri
AKRİLİK POLİÜRETAN SONKAT Ambalaj Şekli: I. Kompenent: 16 kg kova / II. Kompenent: 7 kg kutu Tanım: Akrilik / İzosiyanat reçine esaslı iki kompe...
SOLVENTSİZ EPOKSİ SONKAT Ambalaj Şekli: I. Komponent: 18.00 kg / II. Komponent : 4.00 kg Tanım: Solventsiz epoksi reçine esaslı, antitoksit iki...
İlan Talep ve Teklifleri
Yurt Dışı Bayilik
Yurt Dışına Bayilik verilecektir.
Boya
Sanayi Boyaları Deniz Boyaları İnşaat Boyaları
Yalaz Boya firma bilgileri. Yalaz Boya adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yalaz Boya ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yalaz Boya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.