Yalçın Ağaoğlu Group

Şirket Hakkında
1980 'li yılların başında konfeksiyon sektörü ile ticari faaliyetine başlayan grubumuzun kurucusu Sn. Yalçın AĞAOĞLU, 1990 'lı yılların başından itibaren de kimya sektöründeki yerini almıştır. Yakın zamanda da değişik sektörlerde kurulan şirketlerimizle grubumuz bugünkü konumunu sürdürmektedir.

Grup şirketlerimiz, endüstrinin her sektörüne hizmet etmektedir. Ulusal ve uluslararası çalışan onbinlerce sanayi kuruluşuna spesifik çözümler sunmaktadır.

Yalçın Ağaoğlu Şirketler Grubu, ülkemizin endüstri merkezi olan Bursa Kayapa Organize Sanayi Bölgesinde, İstanbul İkitelli Organize Sanayi Bölgesinde ve Osmaniye Organize Sanayi Bölgesin'deki fabrikalarıyla üretim yapmakla birlikte, Türkiye'nin sanayisi gelişmiş tüm illerindeki 200'ü aşkın acenta ve danışmanlarıyla müşterilerimizin çözüm ortağı olmaya devam etmektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yalçın Ağaoğlu Group
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Endüstriyel Kimyasal Ürünler
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Kimya Sanayi Yan Ürünleri
Yetkili Kişi: Ahmet Karakuş
Adres: Kayapa Organize Sanayi Bölgesi Yeşil Cadde No :14 Nilüfer / BURSA
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 3000800
Web Sitesi: yalcinagaoglugroup.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yalçın Ağaoğlu Group firma bilgileri. Yalçın Ağaoğlu Group adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yalçın Ağaoğlu Group ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yalçın Ağaoğlu Group firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-04-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.