Yalın Yatçılık Turizm İnş Ve Paz. Ltd. Şti - Swordfish Travel

Şirket Hakkında
Misyonumuz;

Yalın Yatçılık Turizm İnş ve Paz. Ltd. Şti. olarak uzun bir süredir Turizm alanında faaliyet göstererek edinmiş olduğumuz prensipler ve deneyimler doğrultusunda; müşteri beklentilerini göz önünde bulundurarak en kaliteli hizmeti sunmaktır.

Vizyonumuz;

Başarı detaylarda gizlidir diyerek ayrıntılardan asla vazgeçmeyen, zamanın gerisinde kalmadan hergün kendini yenileyen, mükemmeliyetçiliğe ve dürüstlüğe önem veren yapımız ile başarımızı her zaman zirvede tutmaktır.



Sadece “siz üyelerimize” özel sunduğumuz tatil fırsatları ile dünyanın herhangi biryerinde yapmak artık çok kolay. Siz üyelerimize dünya çapındaki tüm harikulade şehirlerde sınırsız hizmet sunmaktayız.

Swordfish Travel ailesinin birer üyesi olarak, gideceğiniz her yerde sadece siz üyelerimize çok özel fırsatlar beklemektedir.

Amacımız; edinmiş olduğumuz prensipler ve deneyimler doğrultusunda, siz üyelerimizin beklentilerini göz önünde bulundurarak ayrıntılardan asla vazgeçmeyen, zamanın gerisinde kalmadan hergün kendini yenileyen, mükemmeliyetçiliğe ve dürüstlüğe önem veren yapımız ile başarımızı her zaman zirvede tutmaktır.

Swordfish Travel ile Tüm Türkiyenin Eşsiz koylarında Mavi Yolculuk Turları, Yurtiçi Otel ve Dünyanın her biryerinde Yurtdışı Otel Rezervasyonları ile dünya elinizin altında.




Swordfish Travel
Yalın Yatçılık Turizm İnş ve Paz. Ltd. Şti
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yalın Yatçılık Turizm İnş Ve Paz. Ltd. Şti - Swordfish Travel
Sektörü: Turizm / Otel » Turizm Seyahat Acentaları
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Turizm / Otel Diğer
Yetkili Kişi: kadir yalın
Adres: Büyükdere Cd. No:237 Kat-1 Daire 104 Noramin İş Merkezi. Maslak/ ISTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4441451
Web Sitesi: www.swordfishtravel.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yalın Yatçılık Turizm İnş Ve Paz. Ltd. Şti - Swordfish Travel firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 1.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Yalın Yatçılık Turizm firma bilgileri. Yalın Yatçılık Turizm adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yalın Yatçılık Turizm ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yalın Yatçılık Turizm İnş Ve Paz. Ltd. Şti - Swordfish Travel firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-06-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.