Yaman Makina

Şirket Hakkında
Biz yaman makine olarak 28 yıldır döner kurutma fırınları üretimi yapıyoruz. Kalite politikamız tamamen müşteri memnuniyeti odaklı olup, müşterileriyle olan etkin diyalogu, karşılıklı güven ilişkisi, hızlı çözümler üretme anlayışı, teklif aşamasından ürün teslimi ve satış sonrası hizmetlere kadar farkını ortaya koyan üstün ürün ve hizmet kalitesi ile dünya çapında %100 müşteri memnuniyetine sahiptir. Markamız, dünya pazarlarında, sınıfının en büyüğü olma hedefi doğrultusunda kararlılıkla ilerlemektedir. Kurutma fırınlarının çalışma prensibi genel olarak; cehennemlikte katı yakıt, fuel oil veya doğalgaz yakılmasıyla oluşturulan sıcak havanın ve kurutulacak malzemenin fırın içirişinden geçirilerek istenilen nem düzeyine düşürülmesidir.
Fırınlarımız, %60 nem oranına sahip malzemeyi %2 oranına
düşürmeye ve saatte 1 ton ila 10 ton arsında kurutma kapasitesine sahiptir.
Fırınlarımızda kurutma işlemi yapılabilecek malzemeler şunlardır;

- Ağaç talaşı

- Seramik

- Yapı Kimyasalları

- Metalürji

- Kimyasal malzemeler

Yaman Makine olarak, rakipsiz avantajlarımız ve üstün ürünlerimizle,
maliyetinizi düşürerek ve üretkenliğinizi artırarak şirketinizi büyütmenizde
size yardım etmekten büyük memnuniyet duyacağız.
Yaman Makina
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yaman Makina
Sektörü: Makina » Makina Diğer
Yetkili Kişi: Refik Yaman
Adres: Batıkent
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 8152141
Web Sitesi: www.talaskurutma.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Talas Kurutma Fırını
Kurutma fırınlarının çalışma prensibi genel olarak; cehennemlikte katı yakıt, fuel oil veya doğalgaz yakılmasıyla oluşturulan sıcak havanın ve ...
Yaman Makina firma bilgileri. Yaman Makina adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yaman Makina ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yaman Makina firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-02-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.