Yapa Kalıp Aparat

Şirket Hakkında
1998 yılında BURSA’da kurulmuş olan YAPA, 4000m² kapalı alanda Otomotiv ana sanayiine başta Gövde, Şasi, Motor, Emniyet grubu ve Airbag parçaları olmak üzere şekillendirilmiş ve birleştirilmiş sac parca kalıplarının üretimini yapmaktadır.Mühendislik, tasarım, pres, kaynak ve montaj proseslerini bir araya toplayabilen global anlamda ender sanayi kuruluşları arasında yer alan YAPA, güvenlik seviyesi ve katma değeri yüksek sac parçalar için kalıp ve aparat üretimini yapmaktadır.CAM operasyonlarımızda TEBIS ve VISI yazılımlarını kullanıyor, kalıp tasarımlarında ise VISI yazılımından faydalanıyoruz.

Dosyalarımız sık sık serverda yedeklenmektedir. Beyaz yaka çalışanlarımız Office365 sistemine dahil olup, uygulamaları verimli şekilde kullanmaktadır.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yapa Kalıp Aparat
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Metal İşleme Hizmetleri
Yetkili Kişi: Yakup Durmuş
Adres: Kayapa İstiklal Mah. Kayapa Sanayi Bulvarı No:9/2 Nilüfer/bursa
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 4932300
Web Sitesi: http://www.yapakalip.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yapa Kalıp Aparat firma bilgileri. Yapa Kalıp Aparat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yapa Kalıp Aparat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yapa Kalıp Aparat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-07-2020 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.