Yapı Havuz Sistemleri Müh. İnş. Ltd. Şti.

"SİZE DÜŞEN KEYFİNİ SÜRMEK"

Şirket Hakkında
Prefabrik havuz, Havuz yapımı, Hazır havuz, Portatif havuz, Havuz sistemleri gibi konularda hizmet vermektedir.

Dünyanın bir numaralı havuz üreticisi ve 120 yıllık tecrübeye sahip olan “Zodiac Group Int.” ile 1896 yılından bu yana, yurtiçinde ve yurtdışında, 3300’ü aşan anahtar teslimi projeye imza atmanın gururunu yaşıyoruz.

Sektörde hep ilkleri ve yenilikleri benimseyen, farklı tasarım ve yaratıcı projelerle, alternatif çözümlerle öncü olmayı, kalite ile fiyatı, teknik ile performansı, tecrübe ile güveni ve estetik anlayışını birarada tutmayı esas edindik.
En önemlisi müşteri memnuniyetini ilke edindik; Uluslararası standartlardaki ürünlerimiz ile müşterilerimizin hayal ettiği şekil ve boyuttaki havuzlara 3-7 gün içerisinde kavuşmalarını, yaşam alanlarına değer katmalarını veya müşteri kitlemizin beklentilerine hitap eden, en uygun projeyi sunarak, güvenilir çözüm ortağınız olmayı başardık.

Havuz satış, montaj, inşaat, satış sonrası, servis ve yedek parça güvencesini ilk olarak 10 yıl garanti ile birleştirdik. Bugün 10 yıl garanti süresini tamamlamış ürünlerimiz ve hizmetlerimizle gurur duymaktayız.

Kaliteden ödün vermeden, proje tasarım, üretim öncesi ve sonrası en iyi hizmeti sağlamak, profesyonel ekibimizin tek amacı oldu. Uzman ekibimiz, sürekli eğitimler ve devamlı seminerler ile tüm yenilikleri uluslararası düzeyde takip ederek, en üst düzeyde hizmet vermeyi görev edindi.

Satış sonrası servis ve bakım hizmetini de en iyi şekilde verme konusundaki çabamız, ülkemizin önde gelen isimlerinden ve firmalarından oluşan zengin referans listemizin oluşmasını sağladı.

Kaliteli ve çevreci ürünlerimiz sayesinde insan sağlığına ve çevreye gereken önemi verdik.
Yapı Havuz Sistemleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yapı Havuz Sistemleri Müh. İnş. Ltd. Şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: Cüneyt Okande
Adres: Necip Fazıl Mh. Beşparmak Sk.(akdeniz Sokak) No:12 Ümraniye - Istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3139040
Web Sitesi: https://www.yapihavuz.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yapı Havuz Sistemleri firma bilgileri. Yapı Havuz Sistemleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yapı Havuz Sistemleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yapı Havuz Sistemleri Müh. İnş. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-02-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.