Yapımoda Yapı Market

Şirket Hakkında
Merhaba,
Yapı market anlayışını değiştirmek için çıktığımız bu yolda YAPIMODA ile karşınızdayız. Yapı ve inşaat malzemeleri, ev dekorasyon ürünleri, mobilyalar, banyo ve bahçe ekipmanları, aydınlatma ürünleri, el aletleri, hırdavat ve nalbur malzemelerini içeren ürün gamımız ile kurduğumuz, toptan ve perakende satışlarımızın olduğu e-ticaret sitemiz YAPIMODA faaliyetlerine başlamıştır.

Siz değerli müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarını, öncelikli olarak ilke edindiğimiz müşteri memnuniyeti anlayışı ile karşılayabilmek için sizleri alışverişe bekliyoruz.

Saygılarımızla.

Yapımoda Ekibi
Yapımoda Yapı Market
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yapımoda Yapı Market
Sektörü: İnşaat / Emlak » Yapı Malzemeleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Yapı
Yetkili Kişi: Yapımoda Ekibi
Adres: Yayla Mahallesi Cengiz Topel Caddesi Huzur Sokak No:7 / 2 Tuzla / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (850) - 4662876
Web Sitesi: www.yapimoda.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yapımoda Yapı Market firma bilgileri. Yapımoda Yapı Market adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yapımoda Yapı Market ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yapımoda Yapı Market firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-01-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.