Yapısan Cephe Sis San Ve Tic Ltd Şti

Şirket Hakkında
YAPISAN Cephe Sis. San ve Tic. Ltd Şti. Olarak, Bayisi olduğumuz REHAU, ALBERT GENAU, ASAŞ, PİMAPEN gibi sektörün öncü markalarıyla, Pvc Pencere, Aluminyum Doğrama, Otomatik Panjur ve Kepenk Sistemleri, Aluminyum Kompozit Cephe, Silikon Cephe, Aluminyum Korkuluk ve Küpeşte Sistemleri, Sineklik, Açılır Tavan ( Pergole ), Cam Balkon, Kış Bahçesi, Duşakabin Sistemleri, Komple Tadilat ve Dekorasyon dallarında hizmet vermekteyiz…
Yapısan Cephe Sis
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yapısan Cephe Sis San Ve Tic Ltd Şti
Sektörü: İnşaat / Emlak » PVC Pencere
Yetkili Kişi: Ahmet İncir
Adres: Orhantepe Mah Bankalar Cad Çağdaş Çıkmazı Sok No:3 Kartal/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5890555
Web Sitesi: www.yapisan.org
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yapısan Cephe Sis firma bilgileri. Yapısan Cephe Sis adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yapısan Cephe Sis ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yapısan Cephe Sis San Ve Tic Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-07-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.