Yapışkan Bant Sanayi

"HER YÜZEYE MUTLAK BİR ÜRÜN BULUNUR"

Şirket Hakkında
Sayın ilgili
yapışkan bant olarak 22/01/2008 tarihi itibari ile faaliyete geçmekteyiz.Firmamız stor perde malzmeleri üretimi ve yapışkanlı bant çeşitlerinin ithalatını yapmaktadır.Stor perde mazmelerinde kullanmış olduğumuz malzemeler uv dayanımlı özel maddelerle güçlendirilmiş 1.sınıf hammaddeden üretilmiştir.Daha ucuz olmasına karsın hurda malzemem kullanmamaktayız.İlkemiz kaliteli sorunsuz ve müşteri menmuniyetini sağlayacak ürünleri siz değerli işletmelere makul fiyatlar dahilinde sunmaktır.Ürünlerimiz özelliklerini hiç bir kosulda kaybetmez.Esneme, kararma, kırılma gibi sorunlarla uğraşmamak hem sizin hemde kendimizin değerli olan vakitlerini boşa harcamayacak düşünce ile geliştirilmiştir.
Stor malzeme olarak;
*Alt çıta, Üst çıta, Portray, Kanallı perde sarım silindiri, Alt çıta fitili, Kılçık7mm, 8mm, 10mm, 15mm olarak gruplandırlılmıştır.

İthalat grubunda olan bant çeşitlerimiz ise;
Koli bantı, Maskeleme bantları, Çift taraflı bant çeşitleri, Klişe bantları, Klişe kenar bantları, Büro
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Sayın ilgili
Starbant San.Tic.Ltd.Şti olarak 22/01/2008 tarihi itibari ile faaliyete geçmekteyiz.Firmamız stor perde malzmeleri üretimi ve yapışkanlı bant çeşitlerinin ithalatını yapmaktadır.Stor perde mazmelerinde kullanmış olduğumuz malzemeler uv dayanımlı özel maddelerle güçlendirilmiş 1.sınıf hammaddeden üretilmiştir.Daha ucuz olmasına karsın hurda malzemem kullanmamaktayız.İlkemiz kaliteli sorunsuz ve müşteri menmuniyetini sağlayacak ürünleri siz değerli işletmelere makul fiyatlar dahilinde sunmaktır.Ürünlerimiz özelliklerini hiç bir kosulda kaybetmez.Esneme, kararma, kırılma gibi sorunlarla uğraşmamak hem sizin hemde kendimizin değerli olan vakitlerini boşa harcamayacak düşünce ile geliştirilmiştir.
Stor malzeme olarak;
*Alt çıta, Üst çıta, Portray, Kanallı perde sarım silindiri, Alt çıta fitili, Kılçık7mm, 8mm, 10mm, 15mm olarak gruplandırlılmıştır.

İthalat grubunda olan bant çeşitlerimiz ise;
Koli bantı, Maskeleme bantları, Çift taraflı bant çeşitleri, Klişe bantları, Klişe kenar bantları, Büro ve Ofis bantları, Pvc bant çeşitleri, Yüzey koruma bantları(Protective bant)Kraft bant, İpli(lifli bant)Alüminyum bant, Kanal bantı , Köpük bant çeşitleri olmak üzere oldukça geniş bir yelpazeye sahiptir.Uzman kadromuz ve geniş ürün çeşitlerimizle uygulama alanı ve amacınıza göre ürün temininde yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız.

Bu vesile ile iyi iş dileklerimizi iletir, başarılı iş yaşamınızın devam etmesini temenni ederiz.

Saygılarımızla
Oğuz Çetinkaya
Satış Müdürü
İletişim Bilgileri
Firma: Yapışkan Bant Sanayi
Sektörü: Ambalaj » Ambalaj Yan Ürünler / Hizmetler
İkincil Sektörü:Basın / Yayın / Matbaacılık » Matbaa Malzemeleri
Yetkili Kişi: Oğuz çetinkaya
Adres: İstoç 45. Ada No: 10 Mahmutbey/BAĞCILAR
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6595462
Faks: (212) - 6595463
Web Sitesi: http://www.yapiskanbant.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Matbaa Ve Baskı Bantlarında Süper Fiyatlar
Scapa pvc filmik klişe bant çeşitleri,bez klişe bant çeşitlerinde ve klişe kenar bantlarında kampanyamız var.12*66 kırmızı bant ve diğer selefon ve op...
Kırtasiye Bantlrında Süper Uygun Fiyatlar
12*66 19*66 ofis bantlarında (selefon ve opp ) 12*66 kırmızı bant(örtücü bant)süper fiyatlarımız için bilgi alınız.Koli bantı, maskeleme bantı, çift...
Kendinden Yapışkanlı Bant Çeşitelrinde Yüzlerce Çeşit İle Hizmet Veriyoruz
İthalatını yapmakta oldumuz bantlara ilişkin değişik bant çeşitleri için farklı fiyat verebilmekteyiz.En ucuz koli bantı fiyatımız 45*100 şeffaf 1, 00...
Yapışkan Bant Sanayi firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 1.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Yapışkan Bant Sanayi firma bilgileri. Yapışkan Bant Sanayi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yapışkan Bant Sanayi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yapışkan Bant Sanayi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-01-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.