Yaprak Catering

Şirket Hakkında
Yemek sektöründe yılların verdiği tecrübeyle yeni nesil teknolojilerini harmanlamayı başaran ve firmaların yemek hizmet alımları konusunda en güvenilir iş ortağı olmayı başaran bir yemek şirketidir. Diğer yemek firmalarının aksine kalite ve standardizasyon teknolojilerinin yanında, mühendislik bilimi tekniklerini yemek sektörüne entegre ederek mühendislik uygulamalarındaki sıfıra yakın hata prensibini benimsemiştir. Bu hususta var olan teknolojilerin yanı sıra Ar-Ge ekibimiz "her gün daha iyi hizmet" anlayışı çerçevesinde sürekli çalışmalar yapmaktadır.
Yaprak Catering
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yaprak Catering
Sektörü: Gıda / Tarım » Catering
Yetkili Kişi: ferhat öztürk
Adres: Tekstilkent Ticaret Merkezi B-5 Blok Kat:2 No:51 Esenler/İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4380954
Web Sitesi: www.yemeksirketi.tk
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yaprak Catering firma bilgileri. Yaprak Catering adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yaprak Catering ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yaprak Catering firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-04-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.