Yardımcı Kitaplar

Şirket Hakkında
1990 yılında ilk mağazasını açan Atlas Kırtasiye, Bahçeşehir bölgesinde öncü ve etik değerlere önem veren bir marka olma fikri ile kuruldu. İnsan odaklı olmak, eğitime tam destek vermek, dürüstlük ve ekip çalışması en önemli değer yargılarımızı oluşturmaktadır. İlköğretimden üniversiteye bütün okul araç ve gereçlerini tek bir merkez depoda sunan markamız; kısa süre içerisinde mağaza sayısını farklı lokasyonlarda olmak üzere 3’e çıkardı. Toplamda 3.500 m2 satış alanı ve 15 bine yakın ürün çeşidiyle profesyonel hizmet ve memnuniyet politikasıyla çalışmalar sergileyen markamız, mağaza sayısını arttırarak marka bilinirliğini de geliştirme sürecine devam ediyor.
Yardımcı Kitaplar
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yardımcı Kitaplar
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Kurumsal Eğitim
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
Yetkili Kişi: Burak Saruhan
Adres: Esenkent Mahallesi Süleyman Demirel Cad. Bina No: 32 Dükkan No : 1 - 2 Esenyurt / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (850) - 2550522
Web Sitesi: https://www.yardimcikitaplar.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yardımcı Kitaplar firma bilgileri. Yardımcı Kitaplar adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yardımcı Kitaplar ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yardımcı Kitaplar firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-10-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.