Yardimci Mermer Fabrikası Maden Sanayi Limited Şti

Şirket Hakkında
TÜRKİYENİN VE GÜNEYDOGUNUN MERMER SEKTÖRÜNDE DÜNYA İHRACATIN, DA LİDER OLMA YOLUNDA İLERLİYEN YARDIMCI MERMER ATTIGI KARARLI ADIMLARIYLA DİYER RAKİPLERİNE GÖZ AÇTIRMAYAN BİR, LİDER KAVRAMINI TAŞIYAN VE MERMER SEKTÖRÜN, DE BAŞARISINI TECRÜBELİ ELAMNLARI ADIYAN TEK ADRES YARDIMCI MERMER
Fabrikamız 8 dönüm üzerinde olup yüklememiz forklifle yapılıp 24 saatte 400 m² mermer biçebilen, son sistem silim makinesi ile günde 300 m² silim yapabilen tecrübeli elemanlar sayesinde müşterilerimize gününde cevap veren tesis biçiminde çalışmaktadır.

TAŞA ATILACAK TEK İMZA , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Fabrikamız 8 dönüm üzerinde olup yüklememiz forklifle yapılıp 24 saatte 400 m² mermer biçebilen, son sistem silim makinesi ile günde 300 m² silim yapabilen tecrübeli elemanlar sayesinde müşterilerimize gününde cevap veren tesis biçiminde çalışmaktadır. ürünlemizi sitemizi ziyaret ederek bakabiklirsiniz
İletişim Bilgileri
Firma: Yardimci Mermer Fabrikası Maden Sanayi Limited Şti
Sektörü: Maden ve Metal » Madencilik
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Madencilik
Yetkili Kişi: HALİL KARAKAŞ
Adres: bozova yolu üzeri çimento fabrikası karşısı
Şehir: Şanlıurfa
Ülke: Türkiye
Telefon: (414) - 3624243
Faks: (414) - 3624252
Web Sitesi: http://yardimcimermer.net
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yardimci Mermer Fabrikası firma bilgileri. Yardimci Mermer Fabrikası adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yardimci Mermer Fabrikası ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yardimci Mermer Fabrikası Maden Sanayi Limited Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-11-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.