Yaşarlar Demir

Şirket Hakkında
HAKKIMIZDA

Firmamız 1975 yılında ünvanını aldığı Yaşar Demirhan ve kardeşleri tarafından kurulmuş olup , 35 yıllık tecrübesiyle sektöründeki haklı yerini alarak hep daha iyi hizmet vermeği ilke edinmiştir.
Bu ilkeler doğrultusunda müşteri memnuniyetini temin ederek, kalite ve güvenden taviz vermeden çalışmalarını sürdürmektedir.
Yapılan bu çalışmalarda en uygun zamanda istek ve beklentilerin karşılanması önemli ilkelerimizden olmakla beraber bu yönde gerektiğinde her türlü projesine göre inşaat demiri kesilmekte ve kendi araçlarımızla nakliyesi sağlanmaktadır.
Sektöründe marka olan kuruluşumuz kurumsal kimliğe kavuşarak, yeni bir vizyonla, sektöründe var olan uygulamaları geliştirmeyi teşvik etmiş, bu gelişim, geçen yıllarda firmamıza sürekli dinamizm kazandırmış, bu doğrultudaki modern inşaat projeleri ile geleceğin ihtiyaçlarına göre binalar üretmek maksadıyla, bünyemizde yeni bir inşaat birimi oluşturulmuştur.
Siz değerli müşterilerimizin güvenini kazanmanın verdiği sorumluluk duygusuyla ve daha sağlıklı yaşanacak mekanları inşa etmek temennisiyle İstanbul Pendik merkez binamız ve Dudulu Ferhatpaşa şubemizden sonra çalışma bölgemizi daha da genişleterek şimdi de Gebze’de yeni şubemizde hizmetimize devam ediyoruz.
Yaşarlar Demir toplumumuza, resmi kuruluşlara ve çalışanlarına karşı yükümlülüklerini yerine getirmek azim ve kararlılığıyla yoluna devam etmektedir.
Yaşarlar Demir
Ürün-Hizmetleri Hakkında
inşaat demiri çelik hasır
İletişim Bilgileri
Firma: Yaşarlar Demir
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Malzemeleri
Yetkili Kişi: ihsan kaya
Adres: fevzi çakmak mah. g99 sk cemal gürsel cad no:30 pendik
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3966618
Web Sitesi: http://www.yasarlarmetal.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
8mm 10mm 12mm 14mm 16mm 18mm 20mm 22mm nervürlü inşaat demiri, çelik hasır
İlan Talep ve Teklifleri
İnşaat Demiri
inşaat demiri çelik hasırı
İnşaat Demiri
inşaat demiri ve çelik hasır
Yaşarlar Demir firma bilgileri. Yaşarlar Demir adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yaşarlar Demir ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yaşarlar Demir firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-12-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.