Yatay Elektirik Taah Müh.gıda Ltd Şti

Şirket Hakkında
Firmamız 03.11.2003 tarihinde, değişik firmalarda 26 yıldır elektrik ve elektronik sektöründe; üretim, alt yapı, hizmet, pazarlama, teknik servis, konularında aktif çalışmalarının getirdiği deneyim ve birikime sahip olan yönetim kadrosu ile yola çıkmış olup ilk kuruluş aşamasının ardından sektörde hizmetlerine başlamıştır.

Firmamızın ortaklık yapısı EYLÜL 2005 tarihinde değişmiş olup; Yeni ortaklık yapısının oluşturulmasından sonra amaçlarına daha uygun olarak gördüğü PERPA Tic. Mrk. A. Blok Kat:10-11 No:1462 Şişli İstanbul adresine taşınmıştır.
Yatay Elektrik halen değişik sektörlerdeki Küçük, Orta ve Büyük ölçekli bir çok firmaya ön görmüş olduğu ilkeler doğrultusunda hizmetlerini sürdürmektedir.
UPS kesintisiz güç kaynağı, JENERATÖR, AYDINLATMA ARMATÜRÜ.LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ ve teslimi proje uygulamalarının yanı sıra Gıda alanında YABANMERSİNİ MEYVESİ, NAR ve FINDIK gibi başlıca ürünlerimiz ile hizmetlerimize devam etmekteyiz
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yatay Elektirik Taah Müh.gıda Ltd Şti
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Aydınlatma / Lamba / Ampul
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Organik Gıda
Yetkili Kişi: ŞENOL KUĞU
Adres: PERPA İŞ MERKEZİ A BLOK KAT 11 NO 1466 ŞİŞLİ /
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3207442
Web Sitesi: www.yataymuhendislik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yatay Elektirik Taah firma bilgileri. Yatay Elektirik Taah adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yatay Elektirik Taah ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yatay Elektirik Taah Müh.gıda Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-07-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.