Yedicüceler Kreşi;yaz Okulu,yaz Kursu,yüzme Kursu Ve Kreş Konya

Şirket Hakkında
YEDİCÜCELER KREŞİ;Konyada yaz okulu ve yaz kursları faaliyetine başlamıştır.Kreşimizde yüzme kursu, binicilik kursu, çocuk gezileri ve piknik, sanranç kursu, ahlaki eğitim ve sanatsal faaliyetler yer almaktadır.Konya ilinde kreş ve anaokulu olarak faaliyet sürdürmekteyiz.Konyanın şirin ve güzel kreşlerinden biri olarak çocuklarınızı teslim edebileceğiniz müstesna bir kreşdir.
Yedicüceler Kreşi;yaz Okulu,yaz
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yedicüceler Kreşi;yaz Okulu,yaz Kursu,yüzme Kursu Ve Kreş Konya
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Bireysel Eğitim
Yetkili Kişi: Ayşe Önal
Adres: Aydınlıkevler Mah. Ziya ÜLHAK Cad. No: 65 Selçuklu- KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2451868
Web Sitesi: www.yedicuceler.org
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yedicüceler Kreşi;yaz Okulu,yaz firma bilgileri. Yedicüceler Kreşi;yaz Okulu,yaz adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yedicüceler Kreşi;yaz Okulu,yaz ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yedicüceler Kreşi;yaz Okulu,yaz Kursu,yüzme Kursu Ve Kreş Konya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-06-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.