Yedikule Reklam Ve Tanıtım Hizmetleri

Şirket Hakkında
2007 yılında kurulan firmamızın merkezi İstanbul’da olup işletmekte olduğumuz illerde bölge müdürlüklerimiz bulunmaktadır. Açıkhava reklamcılığı konusunda on yılı aşkın tecrübesiyle uzman kadromuz hizmet vermektedir.

YEDİKULE REKLAM dağıtım zinciri olan ve tüketiciye doğrudan ulaşmak isteyen firmalara, günlük yaşantı içerisinde en çok kullanılan Açıkhava mekânları ve noktaları tercih edilerek beklentilerini karşılayan çözümler üretmektedir.

Türkiye genelinde yaklaşık 40a yakın il ve ilçede uygulama hizmeti olan firmamız, hedef kitlesine kolayca ulaşabilen ve akılda kalıcı yöntemlerle markalara değer katıyor.

Kaliteli ve modern tasarımlarıyla Avrupa standartlarında ürettiği Durak, CLP, Billboard ve Megalight’lardan oluşan şehir mobilyaları ile Yedikule Reklam, iyi bir vizyon ve sorunsuz müşteri memnuniyetini ilke edinmiştir.
Yedikule Reklam Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yedikule Reklam Ve Tanıtım Hizmetleri
Sektörü: Hizmet » Reklam
İkincil Sektörü:Hizmet » Organizasyon
Yetkili Kişi: Remzi Ceylan
Adres: Altunizade Mah., Fahrettin Kerim Gökay Cad. Erdem Sk. 4/3 D.11 Üsküdar
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4746600
Web Sitesi: www.yedikulereklam.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yedikule Reklam Ve firma bilgileri. Yedikule Reklam Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yedikule Reklam Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yedikule Reklam Ve Tanıtım Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-05-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.