Yegenler Kimya Tekstil Nakliya Turizm Ltd.şti

Şirket Hakkında
Yeğenler Kimya; Tekstil, Boya, Matbaa, Taban, Kablo, Kauçuk, Plastik ve deterjan sanayiinde faaliyet gösteren firmalara üretim alanında ihtiyaç duydukları ürün ve servisleri sunmak amacıyla 1995 yılında kurulmuştur.Tecrübeli kadrosu ile kalite ve güveni en temel prensibi olarak kabul eden firmamız müştelerimizin memnuniyetini en ön planda kabul etmektedir.


Firmamız dünyaca bilinen birçok firmanın Türkiye distiribitörlüğünü yaparak müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu kimyasal maddeleri kalite ve güvene dayalı hizmet anlayışıyla kurduğu geniş dağıtım araçlarıyla hızlı bir şekilde sağlamaktadır.Amacımız tecrübe ve hizmet kalitesini en üst düzeylere taşımak ve müşterilerimize en iyi şekilde hizmet sunmaktır.Sektördeki yenilikleri izlemek ve sürekli değişimi takip etmeyi esas almış firmamız müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi hedeflemektedir.


Sektöründe öncü olmayı hedefleyen Yeğenler Kimya gelişen teknoloji, değişen müşteri talep ve beklentilere göre tecrübe ve kaliteli hizmetini kullanarak en üst seviyelerde olmayı hedeflemektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yegenler Kimya Tekstil Nakliya Turizm Ltd.şti
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Endüstriyel Kimyasal Ürünler
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Kimya
Yetkili Kişi: Hülya Karakaya
Adres: Örnek Mah. Ercüment Batanay Sok. No : 14 dumankaya İkon a 1 Blok No : 232 Ataşehir / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3177844
Web Sitesi: www.yegenlerkimya.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Kimyasal Hammaddeler
Sn. Yetkililer ; YEGENLER KİMYA kimya sektöründe 26.ıncı yılını tamamlamıştır. değişik sektörlerde pek çok firmaya hizmet vermektedir. hammadd...
Yegenler Kimya Tekstil firma bilgileri. Yegenler Kimya Tekstil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yegenler Kimya Tekstil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yegenler Kimya Tekstil Nakliya Turizm Ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-12-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.