Yeksan Otomatik Kapı Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti

"KOŞULSUZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ"

Şirket Hakkında
Yeksan Otomatik kapı Sistemleri, ilk etapta kendisine koşulsuz müşteri memnuniyetini ilke edinmiş bir firmadır. Proje aşamasından satış sonrası servis hizmetlerine, tüm çalışanlarıylabu ilke doğrultusunda kısa süre içerisinde sektörün sayılı firmaları arasına girmeyi hedef olarak belirlemiştir.Sektörün tüm yeniliklerini yakından takip ederek müşterilerine en son teknolojiyi estetik, ergonomik, uzun ömürlü ve ekonomik olması avantajı ile sunmaktadır. Kullanılan ürünler dünya standartlarında tüm kalite belgelerine sahip olup üç (3) yıl süre ile Yeksan Otomatik Kapı Sistemleri tarafından garanti kapsamındadır.
Yeksan Otomatik Kapı
Ürün-Hizmetleri Hakkında

Bursa otomatik kapı, kapı, otomatik kapı, yeksan, yanakayar kapı, döner kapı, dairesel kapı, seksiyonel kapı, endüstriyel kapı, bahçe kapısı, garaj kapısı, kepenk, pvc şerit kapı, hızlı pvc, bahçe, fotosel, alüminyum, yeksan, hava perdesi, güvenli geçiş sistemleri, bariyer , kollu bariyer, cam, kumanda
İletişim Bilgileri
Firma: Yeksan Otomatik Kapı Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti
Sektörü: İnşaat / Emlak » Fotoselli Kapı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Otomatik Kepenk Sistemleri
Yetkili Kişi: YÜKSEL KARADENİZ
Adres: KÜPLÜPINAR MAH. AYBER CAD. GÜL SK. NO:8 OSMANGAZİ
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 2526888
Faks: (224) - 2524535
Web Sitesi: http://yeksankapi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yeksan Otomatik Kapı firma bilgileri. Yeksan Otomatik Kapı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yeksan Otomatik Kapı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yeksan Otomatik Kapı Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-01-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.