Yeni Renk Reklam

Şirket Hakkında
Firmamız 1983 yılında hem tabela hemde fotoğrafçılık alanında hizmet vermeye başladı. 1990 yılından itibaren desadece reklam sektörüyle uğraşmaktadır. Her türlü iç dış mekan çalışmalarının yanında Hürriyet gazetesi ilan servisliğini de yapmaktadır. Şirketimiz kendine ait 1250 metrekarelik kapalı alanı olan yerde müşterilerine en iyi hizmeti vermeye çalışmaktadır. Bölgenin lider kuruluşu konumundaki şirketimizde 18 ssklı eleman çalışmaktadır.
Yeni Renk Reklam
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yeni Renk Reklam
Sektörü: Hizmet » Reklam
Yetkili Kişi: Hüseyin Küçükoğlu
Adres: Çamlık mah. 3127 sok. No:5/2 Manavgat
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 7766701
Web Sitesi: http://www.renkreklam.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yeni Renk Reklam firma bilgileri. Yeni Renk Reklam adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yeni Renk Reklam ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yeni Renk Reklam firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-12-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.