Yenimahalle Nakliyat

Şirket Hakkında
Taşıma öncesinde eşyalarınız uzman eksperlerimiz tarafından incelenir. Bundaki amaç paketleme, taşıma ve personel için gerekli olan malzemeleri belirlemektir.
Eşyaların taşınma işlemi gerçekleşmeden eşya çokluğuna bakılıp taşıma bedeli müşteriye bildirilir. Müşterimizin teklifimizi kabul etmesi halinde taşınmal tarihi tespit edilip taşıma gerçekleştirilecektir.

Mobilyaların demontesi bulundukları yerde yapıldıktan sonra balonlu naylonlarla (babylone) ambalajlanır.Demontesi yapılan mobilyalar yeni adreste tekrar monte edilir.

Buzdolabı, fırın, çamaşır makinası, bulaşık makinası, bombeli camlı vitrinler kartonlara sarılıp iple bağlanır. Çizilme ve hasarlara karşı balonlu naylonlarla (babylone) ambalajlanır.

Bardak, yemek takımları, kristaller, vazo ve aksesuarlar dikkatli şekilde sarılıp koli ve fıçılara yerleştirilir. Eşyalarınız taşınacağınız yerde yerleşince tekrar yerlerine konulur. Size sadece düzenleme işlemleri kalır.

Eşyalarınız, taşınma ve depolama esnasında meydana gelebilecek hertürlü hasara karşı, ülkemizin önde gelen sigorta kuruluşları tarafından yapılan geniş kapsamlı poliçelerle teminat altına alınmıştır.


Yenimahalle Nakliyat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yenimahalle Nakliyat
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Evden Eve Nakliyat
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Şehirlerarası Nakliyat
Yetkili Kişi: alirıza höke
Adres: ankara yenimahalle midyat sokak 26 3
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3432287
Web Sitesi: www.nakliyeciler.sitesi.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yenimahalle Nakliyat firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Yenimahalle Nakliyat firma bilgileri. Yenimahalle Nakliyat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yenimahalle Nakliyat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yenimahalle Nakliyat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.