Yeninesilprefabrik

Şirket Hakkında
15 yıllık tecrübemizle firmamız müşterileri ile karşılıklı güven doğrultusunda bu günlere gelmiş, dostluk ve hoşgörü çerçevesinde kalite konusunda taviz vermeden yoluna devam etmeye kararlıdır. Portföyümüzde bulunan müşterilerimizle sağladığımız bire bir yakın dostluklar bizi diğer firmalardan ayıran en önemli özelliğimizdir. İlkesi ;kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti olan firmamızı aramanız bize yeni dostluklar kazandıracaktır. Birçok markayı ve ürünü bünyesinde bulunduran firmamız ile çalışma ayrıcalığını sizlerinde yaşaması bize büyük mutluluk yaşatacak ve hizmet anlayışımızda yeni ufuklar açacaktır.
Yeninesilprefabrik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yeninesilprefabrik
Sektörü: İnşaat / Emlak » Prefabrik Yapı ve Ev
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Cephe Kaplama
Yetkili Kişi: Mustafa Şahin
Adres: Adana Merkez Yenisanayi Sitesi 46167 Sokak C Blok No 41
Şehir: Adana
Ülke: Türkiye
Telefon: (531) - 9854181
Web Sitesi: www.yeninesilprefabrik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yeninesilprefabrik firma bilgileri. Yeninesilprefabrik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yeninesilprefabrik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yeninesilprefabrik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-11-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.