Yenitek Makina Ve Sosyal Hizmetler

Şirket Hakkında
YENİTEK LTD , 2000 Yılında İstanbul'da kurulmuştur.Kuruluşundan itibaren Uluslararası Piyasada ( Avrupa , Ortadoğu ve Afrika ülkeleri ) bir çok Ülkeye ve Marka'ya değişik dalda ürün tedariki hizmeti sunmaktadır.
Şirketimizin Genel Faliyet alanları; Metal, Maden, Gıda , Petrol ürünleri , Endüstriel Makine ve Yedek Parçaları İmalat, İthalat İhracat ve uluslararasıticaret'ini yapmakta olup, Ayrıca, Türkiye'de(SOSYAL HİZMETLER)Personel Temini ve Temizlik Hizmetleri sunmaktayız. Başlıca İstanbul olmak üzere Eskişehir, İngiltere, Kanada ve iran'da ofislerimiz bulunmaktadır.
YENİTEK LTD, Hızlı gelişme sürecine giren hizmet sektöründe, örnek bir kuruluş olma yolunda, işine duyduğu saygı çevresinde; İş ve Alışveriş Merkezleri, Hastane ve

Klınikler, Eğitim kurumları, Fabrikalar, Fuar ve Kongre Merkezleri, Toplu konutlar, Bina yönetimi, Personel temini ve diğer verilecek her türlü Sosyal Hizmetler'de çağı yakalama başarısını gösterme yolunda ilerlemektedir.



Hizmet verdiğimiz tesislerde, işveren duyarlılığı ile projeyi sahiplenip, ticari çıkar düşüncesinde olmadan hareket etmekteyiz.



Amacımız;çalışma alanımız olarak gördüğümüz tesisinize en iyi şekilde hizmet vermektir.

İşletmelerinizin hizmet ihtiyacında, deneyimli personelimizi yapacağı tespitler ve analizler

neticesinde, uygun ekipman ve personel gereksinimi tespit edilerek siz müşterilerimizin

çıkarları ön planda tutulması düşünülmektedir.


YENİTEK LTD, olarak tüm hizmetlerimizle siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti ve

desteği sayesinde hizmet ağımızı genişletmekten, Şirket
portföyümüzü büyütüp tüm
taleplerinize cevap vermekten, kaliteli hizmet ile sizin birinci derecede yardımcınız olmaktan kıvanç ve mutluluk duyacağız.



Temizlik hizmetinin insan ve çevre sağlığı açısından ne kadar önemli olduğu
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yenitek Makina Ve Sosyal Hizmetler
Sektörü: Hizmet » Hizmetler Diğer
İkincil Sektörü:Hizmet » Temizlik Hizmetleri
Yetkili Kişi: Tufan Kurt
Adres: Cevizlibağ Güney Yan yol- Zeytinburnu / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4161106
Web Sitesi: www.yenitekmakina.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yenitek Makina Ve firma bilgileri. Yenitek Makina Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yenitek Makina Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yenitek Makina Ve Sosyal Hizmetler firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-09-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.