Yente Yapı

Şirket Hakkında
Firmamız 20 yıllık sektör tecrübesi ile OSTİM , ATİSAN Sanayi Bölgesinde 1700 m2 alanda faaliyet göstermektedir. Faaliyet alanlarında

- Çelik Yapılar
- Çelik Köprüler
- Endüstriyel Yapılar
- Paslanmaz İmalat
- Oto Bariyer Sistemleri
- Yaya Korkulukları
- Poligon Direkler Alanlarında Faaliyet Göstermektedir.

Ankara şehiriçi köprülerinin büyük çoğunluğunun paslanmaz korkuluklarının değiştirilmesi işi kısa sürede başarıyla gerçekleştirilmiştir. Mogan Gölü Rekreasyon alanındaki çelik yapılar şirketimiz tarafından inşa edilmiştir. Türkmenistan genelindeki köprüler ve korkulukları şirketimiz tarafından yapılmaktadır. Yurt içi ve yurt dışında yürüyen projelerimiz bulunmaktadır.

MİSYON

Çelik sektörü ile ilgili, kaliteli, güvenilir, uygun, ürün ve hizmet veren bir kuruluş haline gelmek, üretim anlayışını sürekli geliştiren bir yapıya sahip olmak. Gerek yurt içinde gerekse yurt dışında müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak ve sektörde aranan kuruluşlar arasında yer almak.

VİZYON

Yeniliklere açık, güvenilir ve her konuda öncü yaklaşımlarla, müşterilerine her zaman en iyi ürünleri ve hizmeti vermek, yeni ürünlerin geliştirilmesi için çalışmak, çalışanları ile birlikte topluma faydalı bir büyüme için çalışmak.
Yente Yapı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yente Yapı
Sektörü: İnşaat / Emlak » Çelik Yapı
Yetkili Kişi: Yunus Erdal
Adres: Atisan Abdulhalik Renda Bulvari 1573. Cadde No:2-4-6, Ostim/ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3547334
Web Sitesi: http://www.yente.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yente Yapı firma bilgileri. Yente Yapı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yente Yapı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yente Yapı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-10-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.