Yerel Medya Reklam

Şirket Hakkında
"Yerel Medya Reklam 2013 yılında faaliyetine başlayan Türkiye Genelinde yüzlerce reklam firması binlerce Medya satın almacı ile ülke genelinde yerel reklam mecralarında medya satın alması yapabileceğiniz bir platformdur.

İlke olarak yerel mecraların etkin kullanılması gerektiğini ve bu etkinliğinde uzman firmalar elinde daha da değer kazanacağını savunmaktadır.

Birçok klasik reklam alanları ve Alternatif reklam alanlarını tek çatı altında toplayan şirketimiz bölgesel faaliyet gösteren bütün reklam mecralarını değerlendirmektedir. Reklam alanının hitap ettiği bir hedef kitlenin var olduğunu düşünerekten "














Yerel Medya Reklam
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yerel Medya Reklam
Sektörü: Hizmet » Reklam
Yetkili Kişi: Ömer Koca
Adres: Osman Kavucu Cad. Düveönü İş Mrk Kat:2 No:204 Melikgazi-Kayseri
Şehir: Kayseri
Ülke: Türkiye
Telefon: (352) - 3203840
Web Sitesi: www.yerelmedyareklam.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yerel Medya Reklam firma bilgileri. Yerel Medya Reklam adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yerel Medya Reklam ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yerel Medya Reklam firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-05-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.