Yerevdekor

Şirket Hakkında
KİMİZ BİZ
Dekorasyona meraklı tüm mekan dekorasyoncular, Yerevdekor.com’ da.
Yerevdekor.com adıyla 4.12.2012 yılında kuruluşumuz hayat buldu. Daha çok Dekorasyon ve laminat parke, cam mozaik, pvc zemin kaplama, bahçe çiti, havuz mozaik, duvar kağıdı, patlatma mozaik, mermer mozaik gibi malzemeler içeren bir site olarak hazırlandı. Kısa zamanda ürün yelpazesini genişleten sitemiz yenilenmelerle büyümeye müşterilerine farklı dekorasyon ürünleri sunmaya ürün sayısını arttırmaya devam etmektedir.
Yerevdekor.com, günlük mail bültenlerinde size özel sürpriz indirimleri takip edebilir, Haftalık kampanyalı ürünlerimizi en uygun şekilde alabilirsiniz.
Türkiye’ de bir ilk yapan Yerevdekor.com M2 ürünlerinden hiçbir bedel almadan kargo bedava numune yollamakta, Usta destek ekibi ile tüm şehirlerimizde alışveriş yapan müşterilerimize talepleri karşılığında usta desteği de sağlamaktadır.
Uzman ekibimiz ve ürün çeşitliliğimizle evinizden bahçenize, balkonunuzdan ofisinize kadar aklınıza gelebilecek her yerde kullanabileceğiniz dekorasyon malzemelerini Yerevdekor.com’ da bulabilirsiniz.
Yerevdekor
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yerevdekor
Sektörü: İnşaat / Emlak » Yapı Malzemeleri
Yetkili Kişi: Cihan Gürsoy
Adres: Bayar Cad. Bahçeli Sk. Güzelel Apt. No:1 / 4 Sahrayıcedit Kadıköy / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (850) - 3025720
Web Sitesi: www.yerevdekor.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yerevdekor firma bilgileri. Yerevdekor adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yerevdekor ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yerevdekor firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-08-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.