Yeşil Nehir Baharat

Şirket Hakkında
YEŞİL NEHİR , lezzet ve sağlığın simgesi baharatı, hammadde olarak değil, piyasa standartlarının üzerinde ve müşterilerinin spesifikasyonlarına uyarak, işlenmiş ve kullanıma hazır bitmiş ürünlere dönüştürür.

1992 yılından günümüze deneyimini profesyonel müşteri hizmetiyle sunan YEŞİL NEHİR, biberiye, karabiber, yenibahar, zerdeçal, zencefil, karanfil, sumak, kişniş, mahlep, Hindistan cevizi, nane, anason, kimyon, pul biber, isot, köfte harcı, tavuk harcı, et-tavuk-sucuk combi, toz biber, savory ve thyme kekik, defne, Türk adaçayı ve Arnavutluk adaçayı işlemede dünya pazarındaki liderliğini başarı ile sürdürmektedir.
YEŞİL NEHİR, en detaylı ve zor kalite taleplerini bile karşılayabilecek garantili ürünler üretir.
Yeşil Nehir Baharat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yeşil Nehir Baharat
Sektörü: Gıda / Tarım » Baharatlar / Gıda Katkıları
Yetkili Kişi: AYHAN DOĞAN
Adres: Ankara asfaltı üzeri Akçapınarköyü Keserler mevkii No:422 TURGUTLU
Şehir: Manisa
Ülke: Türkiye
Telefon: (236) - 3261133
Web Sitesi: www.yesilnehir.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yeşil Nehir Baharat firma bilgileri. Yeşil Nehir Baharat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yeşil Nehir Baharat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yeşil Nehir Baharat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-07-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.