Yeşiller Plastik San.ve Tic.ltd.şti.

"Açelya Zerafetin İsmi"

Şirket Hakkında
1972 yılında kurulan YEŞİLLER PLASTİK, üretimine Süleymaniye / İstanbul'da başlamıştır. Sonraki yıllarda plastik mutfak - banyo eşyaları ile plastik yer karolarında uzmanlaşarak üretim kapasitesini ve müşteri sayısını artırmıştır.

Sultançiftliği / İstanbul'daki üretim tesislerimizde ürettiğimiz mamüller bugün Türkiyenin her bir köşesine ve özellikle komşu ülkeler olmak üzere dünyanın pek çok noktasına ulaşmaktadır.

Uzmanlık alanımızdan biri olan plastik yer döşemelerini tek çatı altında toplayarak SERBAS plastik yer karoları ve ramatlıklarını , ve AÇELYA banyo ve mutfak eşyalarını sizlerin beğenisine sunuyoruz.
Yeşiller Plastik San.ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yeşiller Plastik San.ve Tic.ltd.şti.
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Plastik Ürünleri
Yetkili Kişi: BEKİR SAFA YEŞİL
Adres: İSTOÇ 25.ADA NO:2 BAĞCILAR İSTANBUL www.yesillerplastik.com www.serbasplastik.com
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6593961
Faks: (212) - 6593960
Web Sitesi: http://www.yesillerplastik.com
Ürünleri
Plastik yer döşemesi ürünleri ıslak ve kuru her alanda kullanılabilir.Islaklığın plastik zemin altında kalmasını sağlayarak ayağın kuru alana basılı o...
Plastik Ev eşyaları; saklama kabları 1 lt, 2 lt, 3 lt, 5 lt, 8 lt, 13 lt, Derin saklama kabları 6 lt, 8 lt, 10 lt Plastik Fantazi Çöp Kovaları...
AVANTAJLARI *Zemin sıcaklığından veya soğukluğundan ayaklar direkt olarak etkilenmez *Taşa ve ahşaba göre daha yumuşaktır, ayağı acıtmaz ve yormaz ...
PLASTİK TABAKLIK
PLASTİK AYAKKABILIK
İlan Talep ve Teklifleri
Serbas Plastik Zemin Döşemesi,modüler Plastik Deck,deck Altı Plastik
Plastik yer döşemesi ürünleri ıslak ve kuru her alanda kullanılabilir. Islaklığın plastik zemin altında kalmasını sağlayarak ayağın kuru alana basılı...
Yeşiller Plastik San.ve firma bilgileri. Yeşiller Plastik San.ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yeşiller Plastik San.ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yeşiller Plastik San.ve Tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-03-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.