Yeşilyurt Gıdaltd Şti

"fanatik"

Şirket Hakkında
Markamız(FANDO)Türk patent enstütüsü de tescilidir.Tarım ve köy işleri bakanlığının G63-0093-G001 ve 27.04.2005 tarihli izniyle üretilmiştir. Hedefimiz bizi tercih eden herkese uygun bayilikler verip piyasamızı genişletmek.Türkiyede standartları yakalamak şirketler arası iş ortaklığına ve bayilik vermeye hazırız. Bulundugumuz bölge ve il kalkınmada önceliklidir.HEDEF: Kalitemizle ülkemize layik olmak, saygılarımla..
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yeşilyurt Gıdaltd Şti
Sektörü: Gıda / Tarım » Dondurulmuş Gıda
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Dondurulmuş Gıda
Yetkili Kişi: şehmus yeşilyurt
Adres: sancaktar mah kavakçılar sitesi 2 cad no 9şanlıurfa
Şehir: Şanlıurfa
Ülke: Türkiye
Telefon: (414) - 3145594
Faks: (414) - 3145594
Web Sitesi: http://
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yeşilyurt Gıdaltd Şti firma bilgileri. Yeşilyurt Gıdaltd Şti adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yeşilyurt Gıdaltd Şti ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yeşilyurt Gıdaltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-05-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.