Yeskon Konteyner Taş. Hiz. Den. Ve Dış Tic Ltd Sti

Şirket Hakkında
YESKON KONTEYNER FIRMASI ULUSLARARASI NAKLİYE ALANINDA DENIZ YOLU VE KARAYOLU BAZINDA FULL PARSIYEL TASIMACILIK BUNA BAGLI GUMRUKLEME , IC NAKLIYE , LASHING, DANISMANLIK HİZMETELERİ SUNMAKTADIR. TURKIYENIN TUM LIMANLARINDAN VE TUM BOLGELERINDEN SERVIS SAGLAMAKTADIR.DUNYA UZERINDE 25 PARTNER OFISI BULUNMAKTA YURTDISINDADA BAGLANTILI OFISLER ILE DDU DDP BAZLI VE PROJE BAZLI TASIMA GERCEKLESTIRMEKTEDIR. FIRMAMIZ 2007 YILINDA KURULMUS OLMASINA RAGMEN 14 YILLIK BILGI VE MUSTERI BIRIKIMIMIZIN SONUCU VE EMEGI ILE ORTAYA CIKMISTIR. BIZI 14 YILDIR DESTEKLEYIP KENDI ISIMIZIN SAHIBI OLMA IMAKNINI SAGLAYAN TUM MUSTERILERIMIZE TESKKURU BİR BORC BİLİRİM

SAYGILARIMLA,

YESIM YOKUS
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yeskon Konteyner Taş. Hiz. Den. Ve Dış Tic Ltd Sti
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Uluslararası Nakliyat
Yetkili Kişi: YESIM YOKUS
Adres: 1375 SOK. NO : 24 K: 1 D: 2 ALSANCAK
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4651125
Web Sitesi: www.yeskon.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yeskon Konteyner Taş. firma bilgileri. Yeskon Konteyner Taş. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yeskon Konteyner Taş. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yeskon Konteyner Taş. Hiz. Den. Ve Dış Tic Ltd Sti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-04-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.