Yetenekli Çocuk - Bilim Ve Sanat Anaokulu

Şirket Hakkında
Amacımız; yeteneklerini doğru kullanabilen, benlik algısı güçlü, bağımsız ve özgüveni yüksek, kendisine ve çevresindekilere dıuyarlı, anadilini ve en az bir yabancı dili çok iyi bilen, sorgulayan, araştıran, yaratıcı, eleştirel düşünme becerilerini kazanmış, aktif ve mutlu bireyler yetiştirmektir.

Okulumuzda; her yaş döneminin gelişim özelliklerini dikkate alan, Aktif Öğrenmeyi (Yaşayarak Öğrenme) temel alan, çocuklarımızın her yönden gelişimlerine katkıda bulunmaya çalışan Karma Eğitim Programı uygulanmaktadır.

Karma Eğitim Programımız, ilköğretimde uygulanan öğrenci merkezli öğretimin ve NLP sisteminin temelini oluşturan, çocukların yaşı, gelişim özellikleri, ilgi ve gereksinimleri, bireysel özellikleri ve farklılıkları temel alınarak hazırlanmaktadır.

Eğitim programımız; geleneksel program çerçevesinde yer alan kalıpçı yaklaşımlardan sıyrılarak, çocuklara bilgi yüklemeyi değil; bilgiyi keşfetmelerini, araştırmalarını, ve yaratıcı bireyler olarak yetiştirmelerini sağlamayı amaçlamaktadır.

Okulumuzda, eğitim seminerleri ile uzman sınıf ve branş öğretmenlerimizin mesleki gelişimlerinin sürekliliğini sağlamayı amaç edinen bir eğitim politikası uygulanmaktadır.

Veli, psikolog ve sınıf öğretmenlerinin katıldığı bireysel görüşmelerle, veliler çocuklarının gelişimleri konusunda sürekli olarak bilgilendirmektedir.

BRANŞ DERSLERİMİZ
- İngilizce
- Almanca
- Drama
- Müzik
- Satranç
- Bale, Dans
- Folklor
- Ritmik Jimnastik
- Yüzme

AKTİVİTELERİMİZ
- Yar
Yetenekli Çocuk -
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yetenekli Çocuk - Bilim Ve Sanat Anaokulu
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Diğer Eğitim / Danışmanlık
Yetkili Kişi: ZELİHA SÜRÜCÜ
Adres: Atakent Mah. Türkler Cd. Göktürk Sk. No:19A ümraniye/İSTANBUL (Nihat Sami Banarlı İ.Ö.O yanı)
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4614630
Web Sitesi: http://www.bilimvesanatanaokulu.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yetenekli Çocuk - firma bilgileri. Yetenekli Çocuk - adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yetenekli Çocuk - ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yetenekli Çocuk - Bilim Ve Sanat Anaokulu firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.