Yigit Güvenlik

Şirket Hakkında
Yigit Güvenlik, İstanbul ili mercan yokusu buldan pasajı no 55/2 adresinde bulunmaktadır. Firma Tekstil / Giyim » Üniformalar ve İş Kıyafetleri sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi ömer dir.
Yigit Güvenlik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
YGÜ,YİĞİT GÜVENLİK ÜNİFORMA
Değerli müşterilerimiz,YGÜolan firmamızın 1999, yılından beri iş elbiseleri ve üniforma sektöründe hizmet vermektedir. üniforma kıyafetleri ve promosyon amaçlı tekstil ürünleri imalatını gerçekleştiren firmamız size daha iyi hizmet vermeyi kendine amaç edinmiş çağın gereklerine uygun bir biçimde faliyetlerini sürdürmektedir.YGÜolarak ortaya koyduğumuz farklılık, teslimatta en uygun terminlerde ve en uygun fiyat koşullarıyla ürünlerimizi sizlere ulastırmamamız dır. firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiye ve alakaya şimdiden teşekkür eder, başarılı işbirlikeri temenlisiyle saygılar sunarız... YGÜ
İletişim Bilgileri
Firma: Yigit Güvenlik
Sektörü: Tekstil / Giyim » Üniformalar ve İş Kıyafetleri
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Üniformalar ve İş Kıyafetleri
Yetkili Kişi: ömer
Adres: mercan yokusu buldan pasajı no 55/2
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5280101
Web Sitesi: www.ozelguvenlikkıyafetleri.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yigit Güvenlik firma bilgileri. Yigit Güvenlik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yigit Güvenlik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yigit Güvenlik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-02-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.