Yiğitler İmalat Ltd.şti.

"FLANŞ"

Şirket Hakkında
Yiğitler İnşaat Malzemeleri İmalat Pazarlama Ltd. Şti.

1992 yılında sektörde mekanik tesisat, Sulama Sistemleri , Altyapı Ekipmanları ile satış pazarlama sistemiyle faaliyete geçmiş firmamız uzun yıllar yerli yabancı firmalar ile işbirliği içinde ciddi başarılara imza atmıştır. Bu başarının ve çalışma azminin gücüyle 1999 yılında 2.000 m2 kapalı alan üzerinde çağdaş iş anlayışı ve eğitilmiş insan gücü ile flanş ve boru ekleme parçaları imalatına başlamıştır.

Yiğitler İnşaat Malzemeleri İmalat Pazarlama Ltd. Şti. ürettiği flanş ve boru ekleme parçaları ile sektör bazında önemli bir yer edinmiştir. Firmamızın bu konuma gelmesinde faaliyete başladığı ilk günden itibaren “Standart ve Kalite” li ürün üretme politikasına göstermiş olduğu duyarlılık başlıca etkenlerdir.

Üretime Dın “Normlu Flanş” lar ile başlayan firmamız, sanayicinin istekleri doğrultusunda ürün çeşidini devamlı artırarak talepleri karşılamaya çalışmasıyla Dın Normlu Flanşlar yanı sıra TSE, EN, ISO, ASME, JIS Standart’larında imalat programına katılmış ve borulama devrelerinde kullanılan “Fittings” patent dirsek, kaynaklı Tee, Kep, Eksantrık – Konsantrık redüksiyon gibi tamamlayıcı bağlantı elemanlarını yoğun talepler doğrultusunda imalatını gerçekleştirme kararını vermiş ve hayata geçirmiştir.

Araştırma ve geliştirmeye verdiği önem gereği yeni ürünler üretme düşüncesi ile her geçen gün kendisini yenileyen firmamız mevcut üretimin yanında müşteri istekleri doğrultusunda çeşitli çelik özel imalatlar üret
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yiğitler İmalat Ltd.şti.
Sektörü: Maden ve Metal » Demir-Çelik Ürünleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
Yetkili Kişi: Admin
Adres: İvedik Org.San.Bolg.Arı San.Sıt.690 Sok.No:50-52 Ostim
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3092310
Faks: (312) - 3092312
Web Sitesi: http://www.yigitlerflans.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Boru Flanş Fittings
TSE, EN, ISO, ASME, JIS Standart’larında FLANŞ imalatı , borulama devrelerinde kullanılan “Fittings” patent dirsek, kaynaklı ...
Yiğitler İmalat Ltd.şti. firma bilgileri. Yiğitler İmalat Ltd.şti. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yiğitler İmalat Ltd.şti. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yiğitler İmalat Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-03-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.