Yildirim Dokum Ve Anot Sanayi Ltd Sti

Şirket Hakkında
YILDIRIM Döküm ve Anot San.Tic.Ltd.Şti. olarak 1989 yılından beri özellikle katodik koruma amaçlı Magnezyum, Alüminyum ve Çinko(Tutya) anot üretiminde faaliyet göstermekteyiz. Firma olarak termosifon, boyler, güneş enerjisi sistemlerinde kullanılan yuvarlak tip magnezyum anot ve yer altı borularında kullanılan dolgulu tip magnezyum anotların üretiminde yıllık 250 ton ile Türkiye‘deki tüketimin önemli bir bölümünü karşılamaktayız. 20 yılı aşkın bir süredir sektörde lider olarak bulunan firmamız, Bu tecrübesini AR-GE çalışmalarıyla her sene daha ileri bir seviyeye çıkartarak her türlü müşteri talepleri ve ürün kalitesinde yeterli bilgi ve donanıma sahiptir. 2003 yılından itibaren TSE belgeli olarak ürettiğimiz ürünleri analiz ve kontrol sertifikası ile müşterilerimize göndermekte olup, ISO 9001 sertifikamız ile de kaliteye verdiğimiz önemi göstermekteyiz. Firma olarak prensibimiz katodik korumayı ve anot üretimini sadece sipariş-üretim olarak değerlendirmeyip, sektörümüzün yeniliklerini müşterilerimizle paylaşarak müşteri sorunlarıyla yakından ilgilenip en doğru ürünü doğru zamanda müşterilerimize buluşturmaktır.
Yildirim Dokum Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yildirim Dokum Ve Anot Sanayi Ltd Sti
Sektörü: Maden ve Metal » Döküm Sanayi
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Metal İşleme Hizmetleri
Yetkili Kişi: cihat özner
Adres: kışla cad. 90/b kat: 1 no : 11-12-13 eyup 34055 istanbul * tukiye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6130967
Web Sitesi: www.magnezyumanot.com
Ürünleri
our company has been producing magnesiuum anode since 1989.we are manufacturer and exporter.
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yildirim Dokum Ve firma bilgileri. Yildirim Dokum Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yildirim Dokum Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yildirim Dokum Ve Anot Sanayi Ltd Sti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-03-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.