Yıldızer Yapı Teknolojileri

Şirket Hakkında
firmamız dogalgaz ve alarm sektöründe olan boşlugu fark ederek ülkemizde ki milyonlarca insanın soba , sohben ve dogalgaz zehirlenmelerinden hayatlarını kaybettikleri gün gibi ortadadır. Firmamız bu tür ölüm vakkalarının daha az seviyeye indirmek acısından yan güvenlik önlemleri olan dogalgaz dedektörleri karbomonoksit dedektörleri duman dedektörleri ve lpg dedektörleri ürün imalat ve satışını deneyli personel ve kadrosuyla siz degerli tüketicilerimize hızmet vermekten ve ülke ekenonomisine katma deger katmak amacıyla bu tür ürünleri ve hizmetleri siz sevgili tüketicilere sunmak vizyonunu tasımaktadır.Ölümsüz saglıklı günler.
WWW.YİLDİZER.NET
YURT İÇİ BAYİLİKLER VERİLECEKTİR
0312-2603959-0555 859 3729
Yıldızer Yapı Teknolojileri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yıldızer Yapı Teknolojileri
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Elektrikli Mutfak Aletleri
İkincil Sektörü:Enerji » Akaryakıt / Doğal Gaz / Kömür
Yetkili Kişi: erkan yıldız
Adres: topcu mah. 1505 sk. 12/A etimesgut/elvankent/ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2603959
Web Sitesi: www.yildizer.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yıldızer Yapı Teknolojileri firma bilgileri. Yıldızer Yapı Teknolojileri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yıldızer Yapı Teknolojileri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yıldızer Yapı Teknolojileri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-09-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.