Yıldızpak Makina Plastik İth. İhr. San. Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Ambalajlama ve shrinkleme konusunda en küçük hacimli ürünlerden en büyük (mobilya sektörü gibi) hacimli ürünlerin shrinklenmesinin gerçekleştirilmesi için makinalar üreten YILDIZPAK MAKİNA bu faaliyetlerini 1990 yılından bu yana sürdürmüş ve bu alanda sektörde söz sahibi firmalar arasına girmiştir.Firmamız bulunduğu yere %100 müşteri memnuniyeti satış sonrası servis ve kaliteye verdiği önemle ulaşmıştır.Tecrübeli ve profesyonel kadromuz ambalajlama ve shrinkleme konusunda özel ihtiyaçlara göre makineler de üretebilmektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yıldızpak Makina Plastik İth. İhr. San. Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Ambalaj » Ambalaj Makineleri
İkincil Sektörü:Ambalaj » Ambalaj Sanayi
Yetkili Kişi: İhsan ORHAN
Adres: Mecidiye Mah. Demokrasi Cad. Emek İş Mrkz. No:285/A Sultanbeyli-İSTANBUL/TÜRKİYE
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3139004
Faks: (216) - 4991911
Web Sitesi: www.yildizpack.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yıldızpak Makina Plastik firma bilgileri. Yıldızpak Makina Plastik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yıldızpak Makina Plastik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yıldızpak Makina Plastik İth. İhr. San. Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-08-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.