Yılmaz Karacula Oto Klima Ve Parçaları

Şirket Hakkında
Firmamız, markamızında isim babası olan Yılmaz KARACULA tarafından 1966 yılında buzdolabı ve çamaşır makinelerinin tamir ve bakım işlerini yapmak üzere küçük bir atölye olarak Antalyada kurulmuştur.

Firmamız devam eden süreçte, gelişen teknolojiye ayak uydurarak sırasıyla; vitrinli buzdolapları, dondurma yapar makinaları, soğuk hava depoları, ev tipi klimaları tamir ve servislik hizmetleri vermiştir. 1987 yılından itibaren otomobil klimaları ve frigofirik kamyon soğutucuları üretim tamir bakım ve servislik hizmetleri ile günümüze kadar gelmiştir.

Firma olarak daima işine yatırım yaparak kaliteli ürünü müşteriye en uygun fiyatla tedarik etmek herzaman temel ilkemiz olmuştur ve bu düşüncemizin meyvesini baştacımız olan Müşterilerimizin takdiri ile herzaman toplamaktayız.
Yılmaz Karacula Oto
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yılmaz Karacula Oto Klima Ve Parçaları
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Yedek Parça
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Yedek Parça
Yetkili Kişi: Ünal Karacula
Adres: Cumhuriyet mah.Eski sanayi sit.682.sok.no:2 MURATPAŞA
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 3463848
Faks: (242) - 3453882
Web Sitesi: http://www.yilmazkaraculaotoklima.com
Ürünleri
MERCEDES VİTO ARAÇLAR İÇİN ÇIKMA KOMPRESÖRLER
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yılmaz Karacula Oto firma bilgileri. Yılmaz Karacula Oto adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yılmaz Karacula Oto ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yılmaz Karacula Oto Klima Ve Parçaları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-05-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.