Yılmaz Yapı

Şirket Hakkında
Firmamız 2008 yılından bu yana, peyzaj alanlarının tüm ihtiyacı olan iş kalemlerinin hem satışı hemde uygulaması konusunda faaliyet göstermektedir. Peyzaj alanlarında satışını ve uygulamasını yaptığımız iş kalemleri şu şekildedir ; Beton parke taşları, sert zemin endüstriyel beton, renkli ve desenli baskı beton, doğal döşeme taşları, doğal kaplama taşları, örme taş duvar, bahçe duvarları ve kaplamaları, bitkilendirme, rulo çim uygulaması, sulama sistemi, ağaçlandırma, çocuk oyun parkları, ahşap kamelya ve ahşap desenli kompozit deck satış ve uygulamalarını yapmaktayız.
Yılmaz Yapı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yılmaz Yapı
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Taşları
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Bahçe Malzemeleri
Yetkili Kişi: Mehmet Mehmet
Adres: Orta Mah Yalnız Selvi Cad No.5 Kartal / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3858323
Web Sitesi: www.parketasi.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yılmaz Yapı firma bilgileri. Yılmaz Yapı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yılmaz Yapı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yılmaz Yapı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-12-2020 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.