Ykf Yılmazlar

Şirket Hakkında
Firmamız 1978 yılında unkapanı İMÇ Bloklarında kurulmuştur.Gıda ve tekstil sektörlerine hizmet vermekteyiz.Kaliteli güvenli ve ekonomik ürünlerle sektöre daima öncülük yapmıştır.

Sektörlerde ağırlıklı hizmet veren ürünlerimiz;Doğalgazlı, kömürlü, fuel oil'li, sıvı ve katı yakıtlı buhar kazanları, jeneratör şok buhar kazanları, sucuk - salam -sosis pişirme fırınları , elektrikli kuru pişirme odaları, kavurma kazanları, pastırma presleri, janbon kalıpları, fırın arabaları, et taşıma arabaları, et ve et ürünlerinde kullanılan tüm ekipmanlar

Ayrıca isteğe bağlı özel siparişleriniz firmamız tarafından yapılmaktatır.
Ykf Yılmazlar
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ykf Yılmazlar
Sektörü: Gıda / Tarım » Gıda Makineleri
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Et, Tavuk, Balık
Yetkili Kişi: ERDOGAN GÜRSES
Adres: Eski edirne asvaltı malkoçoğlu mahallesi no 861/A Gaziosmanpaşa/İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (554) - 9867925
Web Sitesi: www.yilmazlaretmakinalari.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ykf Yılmazlar firma bilgileri. Ykf Yılmazlar adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ykf Yılmazlar ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ykf Yılmazlar firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-01-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.