Yön Boya İzolasyon İnş. San Ve Tic Ltd.şti.

Şirket Hakkında
Yön Boya İzolasyon, Bursa ili Kükürtlü cad 79 adresinde bulunmaktadır. Firma İnşaat / Emlak » Yer Kaplama sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Muammer Tunakan dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
FİRMAMIZ 1999 YILINDA KURULMUŞ OLUP YAPI SEKTÖRÜNDE ÖNEMLİ BİR YER EDİNMİŞTİR.İÇ CEPHE DIŞ CEPHE BOYA KAPLAMA VE SIVALARI İLE SU İZOLASYONU ISI İZOLASYONU SATIŞ VE UYGULAMALARINI YAPMAKTADIR.GÜÇLÜ UYGULAMA KADROSU İLE HER ŞEHİRDE ÇALIŞMA, MALZEME İŞ İSKELESİ VB.EKİPMANLARI İLEDE HİZMET VERMEKTEDİR.
İletişim Bilgileri
Firma: Yön Boya İzolasyon İnş. San Ve Tic Ltd.şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Yer Kaplama
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
Yetkili Kişi: Muammer Tunakan
Adres: Kükürtlü cad 79
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 2331666
Faks: (224) - 2331666
Web Sitesi: http://
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yön Boya İzolasyon firma bilgileri. Yön Boya İzolasyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yön Boya İzolasyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yön Boya İzolasyon İnş. San Ve Tic Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-05-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.