Yonca Davet Organizasyon Ve Çiçekçilik

Şirket Hakkında
Yılların verdiği tecrübeyi, en özel anlarınızı sorunsuz ve hiç unutamayacağınız hatıralar haline getirmek için kullanıyoruz.

8 yıllık organizasyon tecrübemizi 20 yıllık çiçekçilik tecrübemizle birleştiriyor ve en özel anınıza renk katıyoruz.

Düğün organizasyonunuzdan, aile içinde yapacağınız küçük bir bebek doğum davetine, yeni kurduğunuz iş yerinizin açılışından, ürün tanıtım organizasyonuna kadar Yonca Davet & Organizasyon hep yanınızda olacak.

Profesyonel kadromuzla, hızlı ve organize çalışma tempomuzla, geniş ürün çeşitleri ve farklı tercih seçeneklerimiz ile özel anlarınızı hayallerinizdeki gibi var etmek için çalışıyoruz. Adan Zye her ayrıntıyla biz ilgileniyoruz ve size sadece anın keyfini çıkartmak kalıyor.

Özel gnleriniz için şehir içinden ve şehir dışından online çiçek sipariş verebilirsiniz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yonca Davet Organizasyon Ve Çiçekçilik
Sektörü: Hizmet » Organizasyon
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Özel Günler
Yetkili Kişi: Ahmet Büyükpelit
Adres: Cumhuriyet Cad. No.19/B Merkez / TRABZON / TÜRKİYE Tel. +90 462 326 4315 Fax. +90 462 326 2999 E.mail: yonca@yoncadavet.com Web: www.yoncadavet.com
Şehir: Trabzon
Ülke: Türkiye
Telefon: (462) - 3264315
Web Sitesi: www.yoncadavet.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yonca Davet Organizasyon firma bilgileri. Yonca Davet Organizasyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yonca Davet Organizasyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yonca Davet Organizasyon Ve Çiçekçilik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-05-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.