Yonga Ahşap Dekorasyon

Şirket Hakkında
Mekanlarınızı siz tatil yaparken biz evinizi profesyonel ekibimizle istekleriniz doğrultusunda tadilatını yaparak yeni mekanlarınızı oluşturuyoruz.Mobilya Kapı, Amerikan Kapı, Dekoratif mdf kapı, Ahşap kapıda farklı aksesuar uygulamaları ile zengin görünüm. Camlı uygulamalarla yeterli ve sınırsız renk seçenekleri ile mekanlarınıza mükemmel uyum.Modern tasarım anlayışımızla size özel mutfak tasarımları ile anahtar teslimi mutfak çözümleri.Özel mobilya tasarımıyla mekanlarınıza özel görünüm.Banyo ve Wc lerinizde 1.sınıf fayans ve armotörler , banyonuza özel tasarım banyo dolapları ;Eşyalarınıza uygun boya secimi ve uygulanması ekibimiz tarafından titiz, kalite ve zamanında teslim prensibiyle hizmetinizdeyiz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yonga Ahşap Dekorasyon
Sektörü: İnşaat / Emlak » Dekorasyon
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Kapı
Yetkili Kişi: Zeynep DİNDAŞ
Adres: Yeni Mh.Vatan Cd.No:120/A
Şehir: Eskişehir
Ülke: Türkiye
Telefon: (222) - 2303235
Web Sitesi: www.yongaahsap.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Amerikan Kapı
Fabrika teslimi montaja hazır Amerikan Kapı İmalatı.
Yonga Ahşap Dekorasyon firma bilgileri. Yonga Ahşap Dekorasyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yonga Ahşap Dekorasyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yonga Ahşap Dekorasyon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-09-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.