Yöresel Ürünler Pazarı

Şirket Hakkında
Gaziantep , Şanlıurfa , Kahramanmaraş ve Malatya yöresel ürünleri satışı yapan bir alışveriş sitesiyiz.Ürünlerimiz içerisinde Antep Baklavası, Antep Fıstığı , Ev Yapımı Biber Salçası , Menengiç Kahvesi , Doğal Sabunlar , Bakır ve Sedef İşleme ürünleri , Dolmalık Kurutmalıklar , Yöresel Yemekler , Maraş Dondurması , İsot Biber ve Malatya Kayısısı gibi yüzlerce çeşit doğal ve organik yöresel ürün bulunmaktadır.

Ürünlerimizin tamamını ev yapımı veya doğal ortamlarda hazırlanmış ürünler oluşturmaktadır ve tüm ürünlerimiz yoreselpazari.com garantisi ile sunulmaktadır.Kısa sürede eklenecek diğer yörelerimizle ve yakın zamanda Türkiyedeki her yörenin ürünleri ile doğal ürünleri ve memleketinizi bir tıkla ayağınıza getirmeye devam edeceğiz.
Yöresel Ürünler Pazarı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yöresel Ürünler Pazarı
Sektörü: Gıda / Tarım » Gıda / Tarım Diğer
Yetkili Kişi: Mehmet KAYA
Adres: Gazikent mah. 58.Nolu sok. Desenevler Sitesi B Blok Altı No:1/B
Şehir: Gaziantep
Ülke: Türkiye
Telefon: (342) - 2413837
Web Sitesi: www.yoreselpazari.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yöresel Ürünler Pazarı firma bilgileri. Yöresel Ürünler Pazarı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yöresel Ürünler Pazarı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yöresel Ürünler Pazarı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-10-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.