Yücel Makina Sayiian

Şirket Hakkında
1984 yılından beri Türk Tekstil sanayi ne hizmetlerini sürdüren şirketimiz, mutlak müşteri memnuniyeti ön planda tutarak attığı adımları her geçen gün daha da büyütüyor. Türk sanayisinin gelişimi adına ürettiğimiz makinalar bizler için gurur kaynağı olurken, Türk tekstilcilerinin ürünlerimize duymuş oldukları güven bizleri memnun etmiştir.
Batılı ülkelerde üretilen makinalarla arasında kalite açısından hiçbir farkı olmayan hatta daha da kaliteli ürünlerimiz, her türlü ihtiyaca cevap verebilecek şekilde üretilmiştir. Ayrıca daha ekonomik, kullanışlı sınırsız 2 Yıl Yedek Parça ve Servis Garantisiyle sanayicimize ulaşan ürünlerimiz, gerçek bir garanti ve servis anlayışı ile sunulmaktadır.

YÜCEL MAKİNA

Yücel Makina Sayiian
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yücel Makina Sayiian
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil Makinaları
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Tekstil Makinaları
Yetkili Kişi: TİMUR RONA
Adres: Topçular Kışla Cad. Emintaş Aktoker San.Sit. No:175 Gaziosmanpaşa / İstanbul / TÜRKİYE Email:info@yucel-makina.com
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4173618
Web Sitesi: www.yucel-makina.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yücel Makina Sayiian firma bilgileri. Yücel Makina Sayiian adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yücel Makina Sayiian ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yücel Makina Sayiian firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-08-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.