Yücel Yayıncılık Ltd.şti.

Şirket Hakkında
TÜRKİYE’NİN TİCARET PLATFORMU
Bayilikburada.com; Türkiyede satışlarını ve karlılığını arttırmak isteyen satıcılara ( üretici, ithalatçı, distribütör, toptancı) ihtiyaç duyduğu satış kanallarını oluşturan ve perakende sektöründe faaliyet gösteren alıcılarada ( bayi, zincir veya e-mağaza, toptancı, girişimci) yeni iş olanakları ve ürün çeşitliliklerini arttırma imkânı sağlayan bir ticaret platformudur. Kısaca; “Alıcılar” ile “Satıcıları” buluşturan resmi bir bayi / kanal platformudur.
BU PLATFORMDA KİMLER VAR ?
Gerçek bir resmi bayilik kanalı olan Bayilikburada.com u oluştururken öncelikle daha uzmanlaşmış ve etkin bir platform yaratabilmek için bu noktada ihtiyaç sahibi olan teknoloji, iletişim, bilgisayar, yazılım, tüketici elektroniği ve dayanıklı tüketim alanlarını kapsayan teknoloji sektörü ile elektrik ve elektronik sektörlerinde bulunan firmaları bu platforma seçtik. Saha çalışmaları tamamlandıkça diğer sektörlerde sırasıyla Bayilikburada.com a taşınmaktadır.
BİLGİ BİRİKİMİ VE GENİŞ BİR SAHA ÇALIŞMASI
Bayilikburada.com uzun yılların birikimi ve çok geniş bir saha çalışmasının ürünü olarak ortaya çıktı. Hazırlık aşamasında, ihtiyaçların doğru tespitinin ardından 15.000’den fazla teknoloji firması platforma dâhil edilmek üzere yerinde ziyaret edildi.
Halen bu firmalar "yüz-yüze görüşme" yöntemi ile platforma davet edilmektedir.
Benzer şekilde, yüzlerce satıcı firmanın da, bu platformda yer alabilmesi için saha ve kaynak araştırmasıyla bilgileri toplandı ve platformu resmi bir satış kanalı olarak konumlandırmaları sağlanmaya başlandı ve bu süreç halen devam etmektedir.
Satıcı ve Alıcıların, karşılıklı olarak bilgilerini görebileceği, bayilik tanıtımları ve başvuruları yapabileceği teknik bir altyapı içeren yazılım sayesinde platform eş zamanlı olarak üyelerin kullanımına sunuldu.
Yücel Yayıncılık Ltd.şti.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yücel Yayıncılık Ltd.şti.
Sektörü: Bilgisayar » İnternet
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
Yetkili Kişi: Tülay ALTAZ
Adres: Hüdavendigar Mah. Biltekin Cad. Akkonak Villaları No:25/A
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 2392203
Web Sitesi: http://www.bayilikburada.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Türkiyede Satışlarını Ve Karlılığını Arttırmak İsteyen Satıcılara Yeni Bir Çözüm Sunuyoruz.
Bayilikburada.com Türkiyede satışlarını ve karlılığını arttırmak isteyen satıcılara ( üretici, ithalatçı, distribütör, toptancı)perakende sektöründe ...
Yücel Yayıncılık Ltd.şti. firma bilgileri. Yücel Yayıncılık Ltd.şti. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yücel Yayıncılık Ltd.şti. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yücel Yayıncılık Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-04-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.