Yücetürk Lojistik Ve Dış Ticaret

Şirket Hakkında
İstanbul’ da kurulu bulunan Yücetürk Lojistik, ulusal ve uluslararası her türlü taşımacılık / forwarder hizmetlerini müşteri memnuniyetini esas alarak sektörde seçkin firmalar arasındaki yerini korumaktadır.

Fark yaratma ilkesi ile yola çıkan, eğitime ve gelişime maksimum seviyede önem veren bir forwarder firması olan Yücetürk Lojistik, dünya ve Türkiye’ deki gelişmelere paralel doğrultuda faaliyet alanlarını geliştirmek ve genişletmek gayesi ile çalışmalarını tüm hızıyla sürdürme gayretindedir. Hizmet politikamız, müşterilerimizin talepleri doğrultusunda en ekonomik ve en pratik taşıma yöntemlerini sunarak yükün hızlı ve güvenli biçimde teslim edilmesi ilkesine göre şekillenmiştir. Üstün kalite kontrol anlayışımız, yükün takip ve kontrolü noktasında bizi diğer firmalardan ayırarak en büyük özelliğimizi ortaya çıkarmıştır.
Yücetürk Lojistik Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Karayolu Taşımacılığı

Geniş acente ağımız ile Avrupa, Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetler koridorlarında Yücetürk Lojistik tüm bilgi birikimi ve kaliteli hizmet politikası ile uygun araç temini ve Lojistik destekçiniz olarak hizmetinizde bulunmaktadır.

Denizyolu Taşımacılığı

Uluslar arası Denizyolu taşımacılığında da Yücetürk Lojistik dünyanın tüm limanlarına/limanlarından FCL/LCL, ithalat/ihracat denizyolu taşımacılığı hizmetini yerine getirmektedir.

Havayolu Taşımacılığı

Yurtiçi ofisleri ve partnerleri aracılığıyla Yücetürk Lojistik hava kargo taşımacılığında port to port (limandan limana) veya door to door (kapıdan kapıya) ithalat – ihracat ve transit taşımalarınız için en ekonomik ve akılcı çözümler ile hizmetinizdedir.

Demiryolu Taşımacılığı

Demiryolu taşımacılığı ile sistemli ve ekonomik bir taşıma hizmetini de müşterilerimize sunmaktan gurur duyarız.

Proje Taşımacılığı

Proje taşımacılığı hizmetleri ile Yücetürk Lojistik, gabari dışı kabul edilen ağır ve hacimli yükleri profesyonel olarak planlayıp yöneterek güvenle istenilen noktaya ulaştırmaktadır.

Proje taşımacılığı alanında Yücetürk Lojistik, yenilikçi ve alıcıya hususi çözümler üreterek iş planlarını ortaya koymakta ve kaynak yönetim stratejilerini geliştirerek uygulamaktadır. Enerji, endüstri, inşaat, gaz ve madencilik sektörlerine yönelik uzmanlığı ile sektörel proje yönetimi gerçekleştirmektedir.
İletişim Bilgileri
Firma: Yücetürk Lojistik Ve Dış Ticaret
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Karayolu Taşımacılığı
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Uluslararası Nakliyat
Yetkili Kişi: Sinan Öztürk
Adres: Fatih mah. Bahçeyolu cad. Garden City Residence B2 blok No: 32/50 Esenyurt
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5961096
Faks: (212) - 5961096
Web Sitesi: www.yuceturklojistik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yücetürk Lojistik Ve firma bilgileri. Yücetürk Lojistik Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yücetürk Lojistik Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yücetürk Lojistik Ve Dış Ticaret firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-12-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.