Yunus Temizlik

Şirket Hakkında
Şirketimiz Ankara merkezli temizlik hizmetleri ve halı yıkama üzerine faaliyet gösteren bir firmadır; halı yıkama hizmetini isterseniz fabrikamızda isterseniz evinizde son model cihazlarımızla gerçekleştiriyoruz. Fabrikada yıkanan halılarınız tarafınıza bir hafta sonra teslim edilir.Temizlik hizmetlerimzide genel olarak sizlere her türlü ev işyeri fabrika temziligi olarak hizmet vermekteyiz.
Sağlığımız, yaşadığımız ortamın temizliğiyle doğru orantılıdır.Doğru yapılmayan temizlik kirliliğin daha geniş alanlara yayılmasına sebep olur.Bu da sağlığımızı tehlikeye atmak demektir.
- Kalite Anlayışımız Hizmet Sektörüne Yerleştirmeyi,
- Kaliteli Hizmetimizle Sürekli Gelişmeyi, Uzman Personelimiz ile Müşteri Memnuniyeti Sağlamayı,
- Yasa ve Mevzuatlara Uymayı Benimsedik ve Amaç Edindik.
Ankarada müşteri memnuniyetini ve güvenirliğini en üst seviyede tutarak gelişimini büyüyerek sürdürmekteyiz. Sadece temizlik hizmeti vermektedir. İhtisaslaşmanın hizmet kalitesini artırdığı gerçeğinden yola çıkarak hizmet veren Yunus Temizlik, alanında "en iyi olmak" ve "en iyi kalmak" amacıyla çalışmalarını sürdürmektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yunus Temizlik
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
Yetkili Kişi: Hacı Ahmet Bölükbaşı
Adres: Birlik Mah. Ş.Günaltay Cad. No:371/5-6
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4964561
Web Sitesi: http://www.yunustemizlik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yunus Temizlik firma bilgileri. Yunus Temizlik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yunus Temizlik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yunus Temizlik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-02-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.