Yurtdışı Eğitim Akademisi

Şirket Hakkında
Merhaba;
Yurtdışı eğitim ve vize danışmanlığı hizmetlerini vermekteyiz. Tüm ülkelere dil eğitim için öğrenci göndermekteyiz.
Ayrıca tüm ülkelere turistik, eğitim ve iş amaçlı vize alınmasını sağlamaktayız.
VİZE DANIŞMANLIĞI, YURTDIŞI EĞİTİM, DİL OKULLARI, WAT, YAZ OKULLARI, SERTİFİKA PROGRAMLARI.
Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı son derece kapsamlı, sabır ve titizlik gerektiren bir iştir. Yurtdışına Eğitim almaya gidecek öğrenciler için gidecekleri ülkenin, şehrin, okulun, programın, konaklayacakları yerin, vize alım süreci de dahil olmak üzere hepsinin bir bütün halinde düşünülerek en uygun seçeneğin bulunması gerekmektedir. Karar verme süreci öğrenciler ve aileleri için son derede zor bir süreçtir. İşte bu süreçte sizin beklentilerinizi maksimum derecede karşılayabilecek doğru bir danışmanlık almanız gerekmektedir.
Yurtdışı Eğitim Akademisi olarak bizim için en önemli nokta öğrencilerimizin programlarını tamamlayıp ülkemize, başarılarının hazzıyla, mutlu bir şekilde dönmeleridir. Öğrencilerimizin mutluluklarını hedeflediğimiz için onlar ile birlikte süreci, son derece dikkatli ve titiz bir şekilde başlatmaktayız.
İkinci aşama olarak bütün kriterleri değerlendirip ülke, şehir, okul, konaklama, program seçeneklerinden en uygun olan seçeneği belirledikten sonra vize alım süreci başlamaktadır. En önemli nokta; kesinlikle vize alım sürecidir. Vize alım sürecindeki en ufak bir dikkatsizlik ya da ihmal bütün bu planları alt üst edebilir. Vize alım sürecinde de doğru bir danışmanlık almanız sizin bu ikinci basamağı da mutlu bir şekilde sonlandırmanıza yardımcı olacaktır.
Yurtdışında eğitim almış uzman ve güler yüzlü personelimiz ile bir amaç için çıktığımız bu süreçte payımızın olması bizi mutlu edecektir. Ücretsiz danışmanlık hizmetimiz öğrencilerimiz ülkemize dönene kadar devam etmektedir.

Yurtdışı Eğitim Firmamız aynı zamanda TÜRSAB A Grubu belgesine sahip TÜRKİYE nin ilk 5 firmasından bir tanesidir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yurtdışı Eğitim Akademisi
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Turizm Seyahat Acentaları
Yetkili Kişi: Seda Gundogan
Adres: Oğuzlar, Ceyhun Atuf Kansu Cd. 73/2, 06520 Çankaya/ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4270300
Web Sitesi: http://www.yurtdisiegitimakademisi.net/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yurtdışı Eğitim Akademisi firma bilgileri. Yurtdışı Eğitim Akademisi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yurtdışı Eğitim Akademisi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yurtdışı Eğitim Akademisi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-06-2020 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.