Zarif Sanat Orman Ürünleri

Şirket Hakkında
Zarif Sanat, 2009 yılında Istanbulda ahşap şövale üretimi yaparak ticari faaliyetine başlamıştır.Genç ve dinamik kadrosu, kullandığı kerestelerin kalitesi ve satış öncesi ve sonrası verdiği destek ve hizmet ile farkını ortaya koyan Zarif Sanat, özlediğiniz hizmet ve ürün kalitesini size sunmanın gayreti içindedir.

Üretimde 3 değişik ağaç kullanan Zarif Sanat, her müşteriye hitap eden ürünler üreterek hem Türkiye içinde hem de yurtdışında markalaşma yolunda hızla ilerlemeyi amaçlamaktadır.Çam, kayın ve ladin kullanılarak üretilen ahşap şövaleler ister kurulu halde ister demonte olarak hazırlanıp gönderilmektedir.
Zarif Sanat Orman
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Zarif Sanat Orman Ürünleri
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Ahşap Ürünler
İkincil Sektörü:Büro Malzemeleri / Kırtasiye » Büro Kırtasiye Diğer
Yetkili Kişi: Mehmet Karadenizli
Adres: Kazım Karabekir Mah.858.Sk.No:3 Yeşilpınar, Alibeyköy - Istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (537) - 4194019
Web Sitesi: www.zarifsanat.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Zarif Sanat Orman firma bilgileri. Zarif Sanat Orman adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Zarif Sanat Orman ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Zarif Sanat Orman Ürünleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-05-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.