Zek Medya - Web Tasarım Seo

Şirket Hakkında
2004 yılından bugüne kadar bilişim sektöründe hizmet veren firmamız 2014 yılından bu yana Web Site Tasarımı, Seo, E-Ticaret ve Danışmanlık hizmetleri vermektedir.. Her daim müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Özverili ve uzman kadromuzla hizmetlerimizi güvenli, güvenilir, şık, modern, son teknoloji ve tam zamanında teslimat (iş bitirme) hedefi ve bilinciyle yapmaktayız.

Müşterilerimizi bire bir ziyaret ederek talepleri en iyi şekilde anlayıp, .talep ve isteklerini karşılayan sunumlar yapmaktayız, bu en iyi ve kaliteli hizmeti verme yolunda karşılıklı memnuniyeti güçlendiren temeller atmamıza olanak tanımaktadır.

Her gün gelişen teknoloji ve talepleri karşılayabilmek için bilgimizi, tecrübemizi ve ekibimizi her an güncel tutmaktan ödün vermiyoruz. Müşterilerimizi çok iyi dinliyor ve bu doğrultuda çalışmalarımızı yürütüyoruz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Zek Medya - Web Tasarım Seo
Sektörü: Bilgisayar » Web
Yetkili Kişi: Ahmet Kaş
Adres: Cessas Plaza, Saray Mah, Dr.adnan Büyükdeniz Caddesi No:4 Akkom Office Park 2.blok Kat:10, 34768 Ümraniye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4843637
Web Sitesi: https://www.zekmedya.com
Ürünleri
Ümraniye merkezli firmamızdan İstanbul ve tüm Türkiye iin kurumsal web tasarım hizmeti.
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Zek Medya - firma bilgileri. Zek Medya - adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Zek Medya - ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Zek Medya - Web Tasarım Seo firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-06-2020 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.