Zema Reklam Ve Tanıtım Hizmetleri

"reklamın görünen yüzü"

Şirket Hakkında
ZEMA REKLAM

Zema Reklam her türlü karton reklam çalışmalarınız için özel baskı teknikleri ile sizlere kaliteli bir hizmet sunmaktadır.

Her sektöre ve tasarıma özgün Karton Kutu, Karton Çanta, Döner Kart, Cepli Dosya, Ayaklı Karton Görseller (Ayaklı Stand Reklam Çalışmaları), Yapboz (Puzzle) vb. diğer ürün yelpazemizi oluşturmaktadır.

Standart çalışmalarımızın yanı sıra tasarımlarınıza özel bıçak çalışması da yapmaktayız. İnandığımız kalite anlayışı ile müşterilerimizin memnuniyetini amaç edinerek, vitrinimizdeki ürünlerde uygun fiyat ve ödeme kolaylığı da sağlamaktayız.

Sizi en iyi anlatan ve reklamlarınızın sürekliliğini sağlayan promosyon karton çalışmalarda “Reklamınızın görünen yüzü” olmaya hazırız. Siz yeter ki isteyin…
Zema Reklam Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Zema Reklam Ve Tanıtım Hizmetleri
Sektörü: Basın / Yayın / Matbaacılık » Promosyon ve Baskı Ürünleri
İkincil Sektörü:Ambalaj » Ambalaj Baskı
Yetkili Kişi: yunus ışık
Adres: yeşilköy egs business park blokları b-1 blok no:12/1 Bakırköy-İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 7097519
Web Sitesi: www.zemareklam.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Baskılı Ürün İhtiyaçlarınızda Kalite Ve Uygun Fiyat Garantisi
her türlü reklam ve baskılı ürün ihtiyaçlarınızda zema reklam olarak bizden de fiyat alabilirsiniz
Zema Reklam Ve firma bilgileri. Zema Reklam Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Zema Reklam Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Zema Reklam Ve Tanıtım Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-12-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.